30 Julai 2018

Mati Hidup Kembali

Mungkin itulah ungkapan yang terbaik buat masa ni. Lama sangat rasanya tak menaip dalam blog ni setelah kemunculan facebook, twitter, kick, tip tock, instagram, wechat dan what apps dengan aku aku sekali hanyut tinggal lah blog aku yang dah bersawang ni. haishhhh.. 

nah abam belanja satu program khas kepada yang masih tercari cari kerja, nak tahu majikan apa yang ada, kenalah datang uols. 


ok uols, hasta pronto. 


Tiada ulasan: