11 Januari 2012

~ Samsung Galaxy Tab 10.1 ~


..laptop ke samsung tab?? emm..semenjak dua menjak kuar ipad dan samsung tab atau acer iconia ni, kepala ni dah nak neli yang mana satu..kalau guna laptop utk surf internet dgn main games yg extreme baru mantop tapi kalo nak yg touch screen dan nampak cool kompem ar nak pilih tab atau ipad..

..macam yang celcom punya pakej ni, dah sah2 murah tapi bila tngok semula perjanjian kontrak dia sampai dua tahun baru dapat lowest pric RM 1,468 tu terus kensel..kalau nak tahu lebih lanjut clik link ni..

03 Januari 2012

~ Jadual Pembayaran Gaji ~


..kepada kakitangan awam sekalian, disini adalah jaual pembayaran gaji you all untuk tahun 2012 yer..so selamat bertugas dan selamat beramal..nak tahu lebih lanjut sila klik link kat bawah ni ~~> http://www.anm.gov.my/public_html/pek/gaji2012.pdf <~~

~ Selamat Tahun Baru 2012 ~


..selamat tinggal 2011 dan selamat datang 2012..semoga segala kegagalan tahun 2011 ditebus dah dibaiki tahun 2012 ini..segala yang tidak dicapai diharap mampu dicapai 2012 ini dengan usaha, kesungguhan dan tawakal..semoga tuhan memanjangkan umurku, isteriku, anakku, ibubapaku, adik-adikku, sahabat-sahabatku, guru-guruku, kenalan-kenalanku, dan muslimin muslimat sekalian..semoga tahun 2012 ini lebih baik dari tahun 2011..dan semoga tahun tahun mendatang lebih baik dari tahun tahun sebelumnya..ku mohon permudahkan perjalananku ditahun baru ini..amin..