28 Julai 2011

~ Harimau Malaya ~

sedar tak sedar, hari ni pasukan malaysia akan menentang singapura untuk perlawanan timbal balik..kalau ikutkan permainan semasa di singapura ahad lalu, sebeanrnya permainan singapura takder ar sehebat mana, cuma kesilapan dan kecuaian bahagian pertahanan jer merencatkan jaringan yang dah dilakukan oleh safee sali seawal minit pertama..gembira memang tak hengat masa tu, tapi tak sampai 10 minit kendian singa selatan tu dapat gol hasil jaringan pemain import dorang..em..harap sangat malam ni kehebatan harimau malaya yang sebenarnya dapat ditunjukkan dan buktikan pada singapura kenapa kita latak bergelar juara piala AFF dan sukan sea yang lepas..ayuh malaysia, ayuh harimau malaya..kita buktikan pada dunia yang kita mampu lakukan yang terbaik dan kita adalah juara di antara juara..auuummmmmm..

2 ulasan:

puanbee berkata...

tengok kisah bola.. hehe ... nak jadi penulis jemputan blog saya ? segmen sukan .. boleh backlink ke blog awak nanti ...klau nk boleh email saya yee

janxxx berkata...

oaunbee..okey no problemo..saya dah email tadi..