03 April 2012

~ Genting Evangelist Program ~

..Salam sekalian makhluk tuhan yang paling seksi..lama dah aku tak gi ke genting highland dowh..last aku rasa 10 tahun dulu kot..giler lama tu !! rasa macam baru g tahun lepas jer..kah kah kah..


..kat genting tu  macam macam ada tau..dari permainan, sukan, kompleks membeli belah, taman tema, hotel dan resort, foodcourts dan macam macam lagi ar ada kat sana tu..kalau nak main mamat kat atas yang terbang tu pun ada dowh..


..kalau yang rasa nak bertenet atau berbulan madu pun, genting highland orait apa..tempat pun sejuk..tenang..aman damai..dan memamng berbaloi ar kalao bercui kat sini..ape yang penting fulus kene ada ar..kalo xder jangan mimpi ar der..


..kalau nak rasa masakan barat ke, mamak stall ker, kopitiam ke, restoran ke..cari jer kat area genting highland ni..kompom ada..tinggal lagik nak g carik jer..makan ar apa korang nak makan..melantak ar selagi boleh..janji korang semua satisfied..ade bran kah ?!..


..arena genting all star tempat tu memang xasing lagik kat kita rakyat malaysia..macam macam event ada kat situ..penyanyi, pelakon, pengarah dari seluruh pelusuk dunia datang bikin havoc kat genting ..tgal kita je yang xgi lagik..ade ape hal der !! so silalah snggah ke link ini genting highland resort world dan sertailah genting evangelist program..ada bran ?..


Tiada ulasan: