08 April 2012

~ Hari Yang Memenatkan ~

..travel dari temerloh ke gombak amatlah emenatkan dikala malam tak cukup tido dan kene drive..memang xbest langsung..tapi sebab nak g marhaban sepupu, aku gagah gak walaupun masih berkira kira nak pegi ke tidak malam tadi..


..masa pegi masih steady tapi balik tadi dah out da..bawak kete pun sikit gelabah dah..kiri ke kanan,kanan ke kiri..last2 cakap kat wife nak berenti kat RR lanchang sebab dah xleh blah..so wife jd driver sbb aku dah xleh blah..so xrugi ada 2nd pilot nih..hehehe..tq my lovely wife..pengajaran hari ini ialah kalo nak g jalan jauh kene dapat tido dgn rest yg cukup..hehehe..terbaiks..

Tiada ulasan: